Всички, слушайте.Защото AJ McLean разкрива дали той и неговите колеги от

...
Всички, слушайте.Защото AJ McLean разкрива дали той и неговите колеги от
Коментари Харесай

Ще записват ли Backstreet Boys музика като Тейлър Суифт? AJ McLean казва…

Всички, слушайте.

Защото AJ McLean разкрива дали той и неговите сътрудници от Backstreet Boys изваждат страница от книгата на Тейлър Суифт, като презаписват музиката си.

„ Всъщност имаме запис с 13 песни, който трябваше да излезе на нашата 25-та годишнина “, сподели AJ ексклузивно пред E! Новини на музикалните награди iHeart Radio Music Awards 2024 година, 1 април. „ Наближаваме 31-ви този месец. Малко сме закъснели, само че въпреки всичко желаеме светът да чуе това. Така че към този момент сме презаписали някои от най-големите си шлагери и нашите персонални любимци. "

Що се отнася до това по кое време почитателите могат да чакат да чуят тези песни, този отговор остава повърхностен. — Готово е за работа — продължи той. — Просто не знаем по кое време.

И въпреки че може да откриете, че казвате на AJ да спре да играе игри със сърцето си, повторното записване ще се чака дълго време. В края на краищата, той, Ник Картър,  и Хауи Дороу се давят в любовта на почитателите, откогато Backstreet Boys се образуваха през 90-те.

През го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР